/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа рисова
Класичне ризото готують із грибами і цибулею - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.06.2017
Новини про крупи рисові, новинки, детальна інформація відносно круп рисових
Крупа рисова
Класичне ризото готують із грибами і цибулею - Gazeta.ua
Gazeta.ua Коли буде готова, нагадує щось схоже між сухим вареним рисом і рисовим супом, із якого википіла рідина. Готовий рис солить і перчить. Додає до нього 30 г вершкового масла. Натирає 120 г пармезану. Все перемішує і подає до столу. Секрет хорошого ризото ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.06.2017
Дивитись всі новини в розділі Крупа рисова