/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа рисова  

Новини про крупи рисові, новинки, детальна інформація відносно круп рисових

Крупа рисова


Класичне ризото готують із грибами і цибулею - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Коли буде готова, нагадує щось схоже між сухим вареним рисом і рисовим супом, із якого википіла рідина. Готовий рис солить і перчить. Додає до нього 30 г вершкового масла. Натирає 120 г пармезану. Все перемішує і подає до столу. Секрет хорошого ризото ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 05.06.2017




Дивитись всі новини в розділі Крупа рисова