- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редька
Как приготовить окрошку? - Алтайская правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2017
Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки
Редька
Как приготовить окрошку? - Алтайская правда
Алтайская правда Чаще всего сегодня для этого блюда покупают колбасу. На 200 граммов колбасы - пять яиц, пучок редиски, одна небольшая редька, три огурца, зеленый лук. Сметаны сто граммов или пачка майонеза. Хлебного кваса надо иметь в зависимости от того, какую окрошку любите – густую или ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2017
Дивитись всі новини в розділі Редька