/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Як приготувати правильний шашлик - Слободской край
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2017
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Як приготувати правильний шашлик - Слободской край
Слободской край Баранина. Найкращим м'ясом для шашлику вважається м'ясо молодого баранчика яскраво-червоного кольору. Якщо м'якоть темна – значить, баранина вже старувата. Смачний шашлик вийде з м'якоті задньої ноги, корейки або вирізки. І їсти шашлик з баранини ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Баранина