/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Казеїн
Рождение молочного стаута - Profibeer
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2017
Новини про казеїн, новинки, детальна інформація відносно казеїну
Казеїн
Рождение молочного стаута - Profibeer
Profibeer Стаут должен сам естественным образом повышать аппетит! Сливки — минус. Остаётся само молоко и казеин. Но само молоко состоит в основном из воды и добавлять, грубо говоря, воду в пиво нецелесообразно. Остаются соли и лактоза. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Казеїн