/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Консервовані продукти   / Грибна консервація  

Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації

Грибна консервація


Российский повар Антон Ковальков стал лауреатом Omnivore - RFI



RFI
Omnivore, представляя российского участника, подчеркнул «поиск в области копчений, ферментации и других способов консервации продуктов» и напомнил о стажировках в Лондоне, Чикаго и в ресторане Noma у Рене Редзепи. В Милане Антон Ковальков возглавил кухню российского павильона, ... Например, мы ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 03.04.2017




Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація