/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Консервовані продукти
/ Грибна консервація
Российский повар Антон Ковальков стал лауреатом Omnivore - RFI
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.04.2017
Новини про грибну консервація, новинки, детальна інформація відносно грибної консервації
Грибна консервація
Российский повар Антон Ковальков стал лауреатом Omnivore - RFI
RFI Omnivore, представляя российского участника, подчеркнул «поиск в области копчений, ферментации и других способов консервации продуктов» и напомнил о стажировках в Лондоне, Чикаго и в ресторане Noma у Рене Редзепи. В Милане Антон Ковальков возглавил кухню российского павильона, ... Например, мы ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Грибна консервація