/ Стрічка новин   / Обладнання   / Для виробництва продуктів харчування   / Для переробки чаю та кави  

Новини про обладнання для переробки чаю та кави, новинки, детальна інформація відносно обладнання для переробки чаю та кави

Для переробки чаю та кави


П'ять причин пити більше чаю. Блог австралійського дієтолога - Новое Время



Новое Время
Для заварювання чаю ми використовуємо листя і бруньки рослини під назвою Camellia Sinensis. Чорний, зелений, білий, улун – всі ці сорту виробляються з однієї і тієї ж рослини. Різниця полягає лише в способі переробки листя.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.11.2016




Дивитись всі новини в розділі Для переробки чаю та кави