/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / М'ясо кролика  

Новини про м'ясо кролика, новинки, детальна інформація відносно м'яса кролів

М'ясо кролика


У холодець з язика та кролика додають свіжі овочі - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Соус, в якому тушкувався кролик, протерти через сито. Додати желатин, тархун. Поперчити, посолити і перемішати. Вистелити дно форми харчовою плівкою. Потім шарами викласти м'ясо кролика і солодкий перець. Налити протертий соус ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 27.04.2016




Дивитись всі новини в розділі М'ясо кролика