/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Яєчну шкаралупу настоюють на коньяку - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.09.2013
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Яєчну шкаралупу настоюють на коньяку - Gazeta.ua
Gazeta.ua Можна заїдати медом. Столичний дієтолог Оксана Скиталінська для кісток радить щодня з'їдати одне-два яйця. — Найкраще омлет чи некруто зварені. Додавайте в їжу чайну ложку вершкового масла. Корисний холодець, бо це витяжка з кісток. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.09.2013
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове