- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Персики
Лікер у шарлотці додає легкості тісту - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.01.2017
Новини про персики, новинки, детальна інформація відносно персиків
Персики
Лікер у шарлотці додає легкості тісту - Gazeta.ua
Gazeta.ua Додати у суміш лікер, збити. Кинути борошно, просіяне з розпушувачем. Замісити тісто. Вимішувати недовго, щоб тісто не було "затягнутим". Наповнити тістом кондитерський мішок або шприц. Покласти шаром в 3 см в формочки, натерті маслом. Розділити ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 13.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Персики