- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Вишня
Як приготувати різвяний узвар - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.01.2017
Новини про вишню, новинки, детальна інформація відносно вишні
Вишня
Як приготувати різвяний узвар - Gazeta.ua
Gazeta.ua На Різдво до куті обов'язково подають узвар. Його роблять із сушених фруктів. Підсолоджують напій медом, а не цукром, на відміну від звичайного компоту. Назва напою походить від слова "заварювати", тому що сухі фрукти і ягоди для узвару в ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Вишня