/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Сливи  

Новини про сливи, новинки, детальна інформація відносно слив

Сливи


Ароматний шашлик, румунські ковбаски і "цуйка" - Tyachiv News



Tyachiv News
Паленка менш міцна, не більше сорока градусів, а от цуйка доходить до п'ятдесяти п'яти, шістдесяти градусів. На сировину для фруктової горілки йдуть плоди яблуні, сливи і груші. Краща цуйка готується з чорної сливи і називається сливовиця.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 24.12.2016




Дивитись всі новини в розділі Сливи