- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Сіль харчова
Кеш'ю: шкода і користь - UKRHEALTH
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.12.2016
Новини про сіль харчову, новинки, детальна інформація відносно солі харчової
Сіль харчова
Кеш'ю: шкода і користь - UKRHEALTH
UKRHEALTH Більше про це читайте у статті: Екстрена допомога при харчовій алергії. Артеріальний тиск. В той час ... до 181 мг натрію. Як відомо, перевищення добової норми солі – 1500 мг – приводить до перепадів кров'яного тиску і гіпертонії. Головні болі. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.12.2016
Дивитись всі новини в розділі Сіль харчова