/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Скільки м'яса в ковбасі та як не вибрати отруту - Слободской край



Слободской край
Так, у складі продукту повинна зазначатися загальна кількість м'ясної сировини у відсотках і вид використаного м'яса (свинина, яловичина, птах тощо). – Поверхня ковбаси повинна бути чистою, сухою, без ушкоджень, проколів, напливів фаршу.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 06.07.2016




Дивитись всі новини в розділі Яловичина