/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Скільки м'яса в ковбасі та як не вибрати отруту - Слободской край
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.07.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Скільки м'яса в ковбасі та як не вибрати отруту - Слободской край
Слободской край Так, у складі продукту повинна зазначатися загальна кількість м'ясної сировини у відсотках і вид використаного м'яса (свинина, яловичина, птах тощо). – Поверхня ковбаси повинна бути чистою, сухою, без ушкоджень, проколів, напливів фаршу. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.07.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина