- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Брюссельська капуста
7 ОВОЧІВ, ЯКІ ВАРТО ПОЧАТИ ЇСТИ, ХОЧ ВИ ЇХ І НЕНАВИДИТЕ - То є Львів. Твоє джерело новин (прес-реліз) (Блог)
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.06.2016
Новини про брюссельську капуста, новинки, детальна інформація відносно брюссельської капусти
Брюссельська капуста
7 ОВОЧІВ, ЯКІ ВАРТО ПОЧАТИ ЇСТИ, ХОЧ ВИ ЇХ І НЕНАВИДИТЕ - То є Львів. Твоє джерело новин (прес-реліз) (Блог)
То є Львів. Твоє джерело новин (прес-реліз) (Блог) Наші смакові рецептори влаштовані так, щоб виявити незначну кількість гіркоти в їжі. Це допомагало нашим пращурам відрізняти отруйні дикі рослини. Крім того, один з чотирьох дорослих генетично є "супер-дегустатором" – має у шість разів сильніші смакові ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Брюссельська капуста