/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Баранина
Вот котел, в нем шулюм - РИА Свежий Ветер
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2016
Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини
Баранина
Вот котел, в нем шулюм - РИА Свежий Ветер
РИА Свежий Ветер Сначала баранина. Много баранины. Желательно - на косточках, так бульон будет наваристее. Варим полтора-два часа. Снимаем пену, солим. Тем временем чистим и нарезаем довольно крупно картошку, баклажаны, сладкий перец. Зелень режем мелко, луковицу вообще не режем. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.06.2016
Дивитись всі новини в розділі Баранина