/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Жири тваринні
Світлана Дячок: “Завдяки миловарінню відчула себе алхіміком” - Волинське Інтернет-видання БУГ
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2016
Новини про жири тваринні, новинки, детальна інформація відносно жиру тваринного
Жири тваринні
Світлана Дячок: “Завдяки миловарінню відчула себе алхіміком” - Волинське Інтернет-видання БУГ
Волинське Інтернет-видання БУГ Таким способом варили мило і сотні років тому, використовуючи тваринні жири та звичайний попіл замість лугу. Звісно, мені дуже хотілось спробувати зварити таке мило, тому довго вивчала теорію і все ніяк не могла наважитись опанувати цей ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Жири тваринні