/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Мексиканскую кесадилью едят с острой сальсой - Газета.ua



Газета.ua
Тортилью сгибаю посередине: на одной половине кладу поджаренный фарш, сверху - тертый сыр. Заворачиваю и поджариваю на растительном масле на сковородке". Так делает со всеми тортильми. Далее готовит сальсу. "К сальсе обычно входит лук, помидоры и кинза (или петрушка).


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.08.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш