/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Мексиканскую кесадилью едят с острой сальсой - Газета.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.08.2013
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Мексиканскую кесадилью едят с острой сальсой - Газета.ua
Газета.ua Тортилью сгибаю посередине: на одной половине кладу поджаренный фарш, сверху - тертый сыр. Заворачиваю и поджариваю на растительном масле на сковородке". Так делает со всеми тортильми. Далее готовит сальсу. "К сальсе обычно входит лук, помидоры и кинза (или петрушка). |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 26.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш