- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Картопля
Ранні овочі: Як уникнути "передозування" нітратами - Еxpres.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.04.2016
Новини про картоплю, новинки, детальна інформація відносно картоплі
Картопля
Ранні овочі: Як уникнути "передозування" нітратами - Еxpres.ua
Еxpres.ua «Капусту, моркву, буряк, картоплю треба тримати у водi годину -- завдяки цьому нiтратiв стане менше на 25 -- 30% (вони перейдуть у воду). А зеленину, огiрки, помiдори, редиску слiд вимочувати не менше як двi години -- вони ж не будуть ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.04.2016
Дивитись всі новини в розділі Картопля