/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно житнє  

Новини про борошно житнє, новинки, детальна інформація відносно борошна житнього

Борошно житнє


Майже біля кожного вольєра є табличка з іменем благодійника - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Журек – суп із закваскою з житнього борошна та наваристого м'ясного бульйону. Додають варене яйце, напівкопчену ковбасу. Пахне, як домашній хліб із печі. Журек часто називають "супом вчорашнього дня", бо його їдять зранку на похмілля. 3.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.03.2016




Дивитись всі новини в розділі Борошно житнє