/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Сир
Запечена гостра свинина під сиром і грибами - Інформаційний портал MistInfo
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.08.2013
Новини про сир, новинки, детальна інформація відносно сиру
Сир
Запечена гостра свинина під сиром і грибами - Інформаційний портал MistInfo
Інформаційний портал MistInfo 1. Свинячу вирізку (ескалоп, або хто що любить) нашпиговувати тонкими часточками часнику. Приблизно на один шматок виходить один зубчик, розрізаний на 4-5 часточок. 2. Обсипаємо з двох сторін сумішшю перців і сіллю. 3. На тертці ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 20.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Сир