/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Журавлина  

Новини про журавлину, новинки, детальна інформація відносно журавлини

Журавлина


Під час подагри забудьте про жирні м'ясо та рибу - Молодий Буковинець



Молодий Буковинець
Для цього рецепта потрібні: ріпчаста цибуля, часник, журавлина і мед. Цибулю і часник подрібнити, журавлину розім'яти. Ретельно змішати 200 г часнику, 300 г цибулі, 0,5 кг журавлини. Масу покласти в посудину і щільно закрити покришкою, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.02.2016




Дивитись всі новини в розділі Журавлина