/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Фаршируем яблоки - Вечерний Ставрополь
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.09.2015
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Фаршируем яблоки - Вечерний Ставрополь
Вечерний Ставрополь Положить куриный фарш и жарить, разминая комки, 5-6 минут. К фаршу добавить чернослив, орехи, зелень, соль, перец и хорошо перемешать. У яблок срезать верхушки и аккуратно вынуть сердцевину и мякоть, оставляя стенки, толщиной 0,5-0,7 мм. Заполнить яблоки подготовленным ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.09.2015
Дивитись всі новини в розділі Фарш