/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Зернові, олійні, бобові   / Перловка  

Новини про перловку, новинки, детальна інформація відносно перловки

Перловка


Повар Юрий Кудрявцев — о новой жизни вареников и котлет в ... - Moslenta



Moslenta
Перловку в Советском Союзе воспринимали как низкосортную еду. Теперь отваренная перловка, пожаренная с лисичками и луком, стала деликатесом. Прекрасно едят винегреты, салат «Мимоза». Клиенты часто просят повара: «Ты сделай мне ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.06.2015




Дивитись всі новини в розділі Перловка