/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Морозиво
Як журналіст «RIA плюс» барменом працювала - 20 хвилин
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.05.2015
Новини про морозиво, новинки, детальна інформація відносно морозива
Морозиво
Як журналіст «RIA плюс» барменом працювала - 20 хвилин
20 хвилин За день роботи барменом я навчилася прикрашати морозиво, готувати смачний, натуральний лимонад, робити прикраси для фрешів та правильно подавати напої. Адже до кожного десерту чи страви - інша ложечка, тарілочка, прикраса. Уже за ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 03.05.2015
Дивитись всі новини в розділі Морозиво