- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Топінамбур
Весенние рецепты - Арсеньевские вести
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.03.2015
Новини про топінамбур, новинки, детальна інформація відносно топінамбура
Топінамбур
Весенние рецепты - Арсеньевские вести
Арсеньевские вести 150 г вареной свеклы, 100 г яблок, 100 г чернослива, 50 г грецких орехов, 1 долька чеснока, 1 ст. сметаны, 1 ч. л. хрена в уксусе, сахар и соль. Очищенную свеклу натрите на терке, чернослив предварительно размочите в воде, выньте косточки и ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 11.03.2015
Дивитись всі новини в розділі Топінамбур