- • Інжир
- • Абрикоси
- • Авокадо
- • Агрус
- • Айва
- • Алича
- • Ананаси
- • Апельсини
- • Асаї
- • Банани
- • Брусниця
- • Виноград
- • Вишня
- • Глід
- • Горобина
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груші
- • Диня
- • Журавлина
- • Ківі
- • Кавуни
- • Лайм
- • Лимони
- • Лохина
- • Малина
- • Манго
- • Мандарини
- • Морошка
- • Нектарини
- • Обліпиха
- • Ожина
- • Оливи
- • Персики
- • Полуниця
- • Помело
- • Сливи
- • Смородина
- • Суниця
- • Фініки
- • Фейхоа
- • Хурма
- • Черешня
- • Чорниця
- • Шипшина
- • Яблука
- • Ялівцева ягода
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Фрукти. Ягоди
/ Смородина
Смородиновое наслаждение - Амурская правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.07.2013
Новини про смородину, новинки, детальна інформація відносно смородини
Смородина
Смородиновое наслаждение - Амурская правда
Амурская правда 1 курица — 1 кг, лук порей — 1 стебель, свежая черная смородина — 1 полный стакан, морковь — 1 шт., болгарский перец — 1 шт., раст. масло, соль по вкусу, чеснок — 2—3 зубчика, полпучка укропа. В глубокой сковороде разогреть масло и обжарить куски курицы 7—8 минут. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Смородина