/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа ячна
Луцькі вірмени: історична частинка українського цілого - ВолиньPost
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.12.2014
Новини про крупи ячки, новинки, детальна інформація відносно крупи ячки
Крупа ячна
Луцькі вірмени: історична частинка українського цілого - ВолиньPost
ВолиньPost «Пасус толма – пісна страва, бо замість м'ясного фаршу у ній використовують різні крупи, квасолю і навіть родзинки. Цю страву подають разом із часником та мацуном. Мацун – теж національна вірменська кисломолочна страва. Береться закваска, кип'ятиться ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 18.12.2014
Дивитись всі новини в розділі Крупа ячна