/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молочний жир
Значення оцінки якості м'ясо-сальної продукції свинарства - Аграрний тиждень
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.07.2013
Новини про молочний жир, новинки, детальна інформація відносно молочного жиру
Молочний жир
Значення оцінки якості м'ясо-сальної продукції свинарства - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень Аналіз ретроспективи змін якості м'яса та сала свиней великої білої породи за останні 40 років свідчить: рівень протеїну у м'язовій тканині підвищився на 6,35%, вміст внутрішньом'язового жиру знизився на 27,75%, температура плавлення сала знизилась на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 22.07.2013
Дивитись всі новини в розділі Молочний жир