- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно амарантове
Пророщене насіння нормалізує мікрофлору кишківника - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.06.2014
Новини про борошно амарантове, новинки, детальна інформація відносно борошна амарантового
Борошно амарантове
Пророщене насіння нормалізує мікрофлору кишківника - Gazeta.ua
Gazeta.ua Злегка гірчать кунжутні і амарантові. Гречка багата фолієвою кислотою, яка сприяє підвищенню загальної стійкості організму до несприятливих факторів зовнішнього середовища. Розторопша протипоказана при каменях у жовчному міхурі. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Борошно амарантове