/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Смак окрошки залежить від кефіру та сметани - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.06.2014
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Смак окрошки залежить від кефіру та сметани - Gazeta.ua
Gazeta.ua Варена яловичина — затверда для легкого супу. Тому найкраще для мене — курятина чи індик. Як продукти зварилися, ставить на вікно охолонути до кімнатної температури. — Ріжу кубиками п'ять-шість маленьких огірків та з десяток редисок. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Яловичина