/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Стерилізують півтори години - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2013
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Стерилізують півтори години - Gazeta.ua
Gazeta.ua Птицю в желе з овочами — 1 год. 40 хв. Печінковий паштет — 2 год. — Найпростіше готується свинина у власному соці, — розповідає. — М'ясо мию гарячою водою, очищаю від хрящів та кісток, розрізаю на середні шматки, які легко зайшли б у ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.06.2013
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці