/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Масложирова продукція   / Масло вершкове  

Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового

Масло вершкове


Болгарский салат “Фассул” - Народная Газета



Народная Газета
Ингредиенты: белая фасоль — 300 г, сливочное масло — 1 ст. л., растительное масло — 3 ст. л., лук репчатый — 1 шт., уксус винный — 2—3 ст. л., томатная паста — 2 ст. л., рубленая зелень — 2 ст. л., болгарский перец — 1 шт., сметана — 2 ст.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 02.05.2014




Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове