/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Болгарский салат “Фассул” - Народная Газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.05.2014
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Болгарский салат “Фассул” - Народная Газета
Народная Газета Ингредиенты: белая фасоль — 300 г, сливочное масло — 1 ст. л., растительное масло — 3 ст. л., лук репчатый — 1 шт., уксус винный — 2—3 ст. л., томатная паста — 2 ст. л., рубленая зелень — 2 ст. л., болгарский перец — 1 шт., сметана — 2 ст. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.05.2014
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове