/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Вітчизняного тваринника губить сплеск дохлятини - Голос України
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2013
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Вітчизняного тваринника губить сплеск дохлятини - Голос України
Голос України Близько 70% імпорту свинини становить блокове м'ясо, сало, баки, жир і субпродукти. В об'єднаній Європі такий продукт не використовують через низьку харчову цінність, зате наші переробники можуть серйозно здешевити свою продукцію. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.04.2013
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти