/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Молоко, молочні продукти   / Казеїн  

Новини про казеїн, новинки, детальна інформація відносно казеїну

Казеїн


Некоторые виды мороженого могут пошатнуть здоровье - Medikforum.ru



Medikforum.ru
Были опубликованы госстандарты качественного десерта : молоко - до 10%, молочные сухие остатки (казеин, протеины, лактоза) - до 12%, сахара (сочетание сахарозы и глюкозных сиропов) - до 16%, стабилизаторы и эмульсии - до 0,5%,вода ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 10.06.2013




Дивитись всі новини в розділі Казеїн